panda-international-branding-innovative-digital2 01 PANDA INTERNATIONAL Logo &
Branding
View
innovative-digital-amsterdam-lucis 02 LUCIS WIRELESS LAMP Brand Creation
Webdevelopment
3D Configurator
View
03 Longisland Yachts 3D modeling
Visuals
View
04 KNIJN BOWLING Webdevelopent
Print & Social
View
innovative-digital-amsterdam-online-application-savills 07 SAVILLS INSIDE CRM software
Platform
View
07 EVENT STYLING Webdevelopment
animation
View
07
WHITE SPACE ENERGY Webdesign,
Animations
Branding & Demo's
View
innovative-digital-amsterdam-spyker 08
Spyker Cars 3D Configurator
& Visuals
View View
09 SPAZE APP Logo &
Branding
View
09 SPAZE APP Logo &
Branding
View

INNOVATIVE DIGITAL

Amsterdam based full service digital design company

Wij geloven in de kracht van simpel en effectief design. Wij streven naar het creëren van mooie ontwerpen die onze klanten helpen om hun doelgroepen te bereiken en te overtuigen. Van op maat gemaakte websites tot klassieke interfaces, wij creëren de digitale voetafdruk die bij uw merk past.

Onze platform, web & app mogelijkheden

Onze development diensten

innovative-digital-amsterdam-con_platform_white

UX & UI DESIGN

Een compleet pakket van interface & interactieontwerp afgestemd op uw doelgroep. Wij ontwerpen een interactieve interface die de gebruiker op een eenvoudige manier door de beschikbare content leidt.

innovative-digital-wordpress-logo-amsterdam

WORDPRESS

Wij creëren een aantrekkelijke WordPress-website die moet werken als een digitale voetafdruk voor uw merk. Nadat de website live is gegaan, is het eenvoudig om zelf updates uit te voeren.

innovative-digital-amsterdam-con_platform_white

WEB DEVELOPMENT

Wij creëren een web-applicatie speciaal gemaakt en ontworpen rondom de producten en diensten van uw bedrijf. Wij bouwen de website en betrekken de klant bij het complete proces.

innovatie-digital-amsterdam-con_webshop_white

IOS & ANDROID APPS

Wij ontwerpen en bouwen applicaties voor zowel IOS & Android-systemen, wij verwezenlijken uw wensen voor de app en begeleiden u door het gehele process, van de eerste ontwerpen tot aan de livegang.

innovatie-digital-amsterdam-con_webshop_white

REALTIME 3D APPLICATIONS

Wij creëren real time 3D beelden in hoge resolutie met behulp van de Unity three.js software, die zowel online als offline te bekijken is. Het programma wordt gebruikt om producten en diensten onder de aandacht te brengen en kan aangesloten worden op verschillende e-commerce diensten.

innovatie-digital-amsterdam-con_webshop_white

E-COMMERCE

Wij zetten uw e-commerce platformen op met behulp van software zoals WooCommerce, met als doel de ultieme koopervaring voor uw consumenten te creëren met behulp van mooie visuals en strak design.

innovative-digital-amsterdam-icon_platform_white

PLATFORMS

Wij creëren complexe on & offline datasystemen, de systemen digitaliseren uw organisatie en zijn opgezet om de logistiek binnen uw organisatie te synchroniseren.

innovatie-digital-amsterdam-con_webshop_white

API

Wij koppelen de benodigde data aan en visualiseren deze met behulp van een programmeerinterface. Dit stroomlijnt de workflow en verbindt alle beschikbare systemen met elkaar.

innovative-digital-amsterdam-con_platform_white

DIGITAL STRATEGY

Wij plannen en ontwerpen uw digitale voetafdruk, geïntegreerd in de on & offline strategieën van uw bedrijf. De verbeterde digitalisering is toekomstgericht en bespaart kosten en tijd.

Testimonials

Wat vinden onze klanten

"Samenwerken met Innovative Digital voelt als een echt design & development team dat volledig geïntegreerd is in uw bedrijf".

Marc Wolterbeek

BGMW
"Door samen te werken met Innovative Brands hebben we ons vertrouwen in technologie teruggewonnen. Hun eerlijkheid en werkervaring hebben geleid tot een ontwikkeling en creatie voor een webshop met een configurator die we ons als bedrijf nooit konden voorstellen".

Carina Hansen

Arti70
"Samen met Innovative Brands bouwden we voor onze verkoopafdeling een op maat gemaakt CRM-systeem op Google maps. Met deze uitstekende tool hebben we ons verkoopresultaat tijdens Q4 en Q1 2019 verhoogd".

Joost Broekhof

C&C Capital
"Innovative Brands heeft een professioneel team en gaat graag een stapje verder. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat van onze website en webapplicatie. Bedankt!".

Nick Oude Aarninkhof

Van Dijk & Ten Cate

Want to improve your Digital Capabilities ?

Make an appointment with Lardy van der Pal.

TOP
× +31682966586 How can we help you?